Συχνές Ερωτήσεις

Γιάτι Να Δοκιμάσω Site Γνωριμιών;

Μία απλή απάντηση είναι επειδή είναι ένας διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος να συναντήσεις καινούριους ανθρώπους και να κάνεις νέες γνωριμίες. Αυτό που ανακαλύψαμε είναι ότι οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ακόμη πλήρως τι ακριβώς είναι οι online γνωριμίες και πόσες διαφορετικές πλατφόρμες και κοινότητες υπάρχουν. Οι πλατφόρμες online γνωριμιών προσπαθούν να συνδέσουν ανθρώπους με παρόμοιο τρόπο σκέψης για να τους δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα καινούριο φίλο, μια γνωριμία ή ένα σύντροφο. Το διαδίκτυο απλά σας βοηθά να αυξήσετε την ακτίνα αναζήτησης και σας παρέχει εργαλεία για να κάνετε την αναζήτηση πιο διασκεδαστική. Οι online γνωριμίες φτάνουν μέχρι εκεί που εσείς θέλετε να τις φτάσετε – ακριβώς όπως και στην πραγματική ζωή όταν βγαίνετε έξω με τους φίλους σε ένα μπαρ για να συναντήσετε νέους ανθρώπους.

Τι είναι σημαντικό στην επιλογή μίας ιστοσελίδας περιστασιακών γνωριμιών;

Είναι πολύ σημαντικό να καθορίσετε τι είναι αυτό που πραγματικά ψάχνετε. Υπάρχουν χιλιάδες online πλατφόρμες γνωριμιών εκεί έξω. Μία καλή αρχή είναι να ρωτήσετε τον εαυτό σας αν ψάχνετε για μια διασκεδαστική γνωριμία ή έναν νέο σύντροφο για μια μακροπρόθεσμη σχέση. Αν και τα όρια είναι λίγο θολά, αυτή είναι μια καλή διάκριση μεταξύ των διαφορετικών πλατφορμών. Διαβάστε τις κριτικές μας για τις διάφορες online ιστοσελίδες γνωριμιών για να μάθετε ποια πλατφόρμα προσφέρει τι.

Πώς διασφαλίζεται η προσωπική ασφάλεια και η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων;

Υπάρχουν δύο σημαντικές πτυχές σε σχέση με την “ασφάλεια”. Η μία πτυχή είναι η ασφάλεια προσωπικών δεδομένων, η οποία περιλαμβάνει την διεύθυνση email σας, το όνομα…κ.τ.λ. Να διαβάζετε πάντα (ή πιο ρεαλιστικά, να ρίχνετε μία ματιά) στους όρους & και τις προϋποθέσεις της ιστοσελίδας πριν κάνετε εγγραφή. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τους όρους & και τις προϋποθέσεις τότε αυτό είναι ξεκάθαρα μια κόκκινη γραμμή και δεν θα πρέπει να κάνετε εγγραφή. Βεβαιωθείτε πως η ιστοσελίδα είναι συμμορφωμένη με όλους τους ισχύοντες Ελληνικούς καταναλωτικούς νόμους και ότι εξηγεί λεπτομερώς τι κάνει με τα προσωπικά σας δεδομένα. Το σωστό είναι να δηλώνει ρητά ότι κανένα από τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα κοινοποιείται σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Η δεύτερη σημαντική πτυχή είναι η προσωπική σας ασφάλεια. Εδώ μπορούμε μόνο να σας συστήσουμε να είστε τόσο προσεκτικοί όσο είστε όταν συναντάτε ανθρώπους στην πραγματικότητα. Αν και οι online γνωριμίες γενικά είναι ασφαλείς, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που προσπαθούν να επωφεληθούν από εσάς με διάφορους τρόπους ή είναι απλά δυσάρεστη παρέα. Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική σας. Μερικές συστάσεις περιλαμβάνουν: φροντίστε να συναντηθείτε σε δημόσιους χώρους στα πρώτα ραντεβού, ενημερώστε την οικογένεια και τους φίλους σας όταν συναντήσετε κάποιον καινούριο άνθρωπο και να είστε προσεκτικοί όταν μοιράζεστε προσωπικές πληροφορίες με νέες επαφές.

Μιλφάκια

9.9

5/5

Lovadate

9.7

4.8/5

WorldFlirts

9.4

4.6/5